top of page

Tietosuojalauseke

Palvelun tarjoaa:

HENSTO OY

Y-tunnus 2406422-8.


Vastaanotamme, keräämme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka annat verkkosivustollemme tai annat meille millä tahansa muulla tavalla. Lisäksi keräämme Internet-protokollan (IP) osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin; sähköpostiosoite; tietokone- ja yhteystiedot sekä ostohistoria. Saatamme käyttää ohjelmistotyökaluja istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivujen vasteajat, käyntien pituudet tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot ja sivulta pois siirtymiseen käytetyt menetelmät. Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, viestintä); maksutiedot, kommentit, palaute, tuotearvostelut, suositukset ja henkilökohtainen profiili. Kun teet tapahtuman verkkosivuillamme, keräämme osana prosessia meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilö-/yritystietojasi käytetään vain yllämainituista syistä. Keräämme tällaisia ​​ei-henkilökohtaisia ​​​​ja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- Tarjota ja käyttää Palveluita

- Tarjota käyttäjillemme jatkuvaa asiakastukea ja teknistä tukea

- Voidaksemme ottaa yhteyttä vierailijoihin ja käyttäjiin yleisillä tai henkilökohtaisilla palveluun liittyvillä ilmoituksilla ja mainosviesteillä

- Luodaksemme koottuja tilastotietoja ja muita koottuja ja/tai pääteltyjä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, joita me tai liikekumppanimme voimme käyttää palveluidemme tarjoamiseen ja parantamiseen

- Kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten noudattaminen

 

- Maksamisen ja tilaamisen järjestämiseksi ja mahdollistamiseksi

Yritystämme isännöi palveluntarjoaja, joka tarjoaa meille online-alustan, jonka avulla voimme myydä ja tarjota tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. He tallentavat kaikki tietomme suojatuille palvelimille palomuurin taakse. Voimme ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme sinulle asiakkuudestasi, ratkaistaksemme yhteistyöhön liittyviä ongelmia, ratkaistaksemme riidan, kerätäksemme maksuja tai maksusaatavia, tehdäksemme mielipiteitäsi kyselyjen tai kyselylomakkeiden avulla, lähettääksemme päivityksiä yrityksestämme tai muutoin tarpeen mukaan ottaaksemme sinuun yhteyttä käyttäjäsopimuksemme, sovellettavien kansallisten lakien ja mahdollisten kanssasi tekemiemme sopimusten täytäntöönpanoa varten. Näitä tarkoituksia varten voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviesteillä ja postitse.

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, ota meihin yhteyttä henri.saarinen@hensto.fi. Jos haluat: päästä käsiksi, korjata, muuttaa tai poistaa tietojasi, joita meillä on sinusta, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen henri.saarinen@hensto.fi.

bottom of page